anna
Anna Noguera

Anna Noguera (Girona 1961), arquitecta per la ETSAB en 1987, col·labora en diferents despatxs, en institucions en diverses ciutats com Praga, Porto Alegre, Paris i Barcelona, destacant la seva col·laboració entre 1988 i 1991, en el despatx d'Elías Torres i J. A. Martínez Lapeña.

El 1992 funda estudi propi, i entre 1996 y 2007 s'associa amb I. Bennasar. Des del seu estudi porta a terme nombrosos projectes per a l'administració pública, que inclouen habitatge social, equipaments educatius i sanitaris, així com espai públic i paisatgisme. Entre ells destaca el Parc del Mil·lenari a Sant Just Desvern, obra finalista dels premis FAD’07.

Anna Noguera combina la seva labor professional amb la formació permanent en temes com sostenibilitat, arquitectura i salut, paisatge i urbanisme, així com en la divulgació de l'arquitectura col·laborant en exposicions i congresos. Cal destacar la col·laboració amb l'àrea de cultura del COAC de Girona a finals dels 90. En l'actualitat Anna Noguera continúa la seva labor professional des del seu estudi en el que desenvolupa projectes de diferents escales.

Sobresurten per la seva repercussió la casa a Alemanys 5 a Girona, projecte guanyador dels WAN Awards i finalista del WAF e INSIDE Awards el 2011, i les col·laboracions en l'àmbit de turisme a Marroc on porta a terme projectes d'idees i avantprojectes turístics sostenibles amb intervenció en el patrimoni històric marroquí.